Простий рецепт м’ясної збірної солярки

0
2

Вам знадобиться:

● телятина – 1,5 кг
● копчена грудинка – 300 г
● 3 сорти ковбасок та сосисок – по 200 г
солені огірки – 5 шт.
● каперси – 1 ст. л.
● картопля – 2-3 шт.
● консервовані томати – 1 банка
● помідори — 4 шт.
● червоний перець – 1 шт.
● цибуля – 1 шт.
● часник – 2 шт.
● зелень
● сіль та перець
● оливкове масло

Спосіб приготування:

1.Спочатку необхідно порізати телятину невеличкими шматочки, а копчену грудинку на маленькі кубики.

2.Після цього візьміть каструлю, покладіть у неї м’ясо та обсмажте його до рум’янця, додайте порізану цибулю та часник.

3.Поки часник із цибулею обсмажуються, візьміть огірки й наріжте їх кубиками, додайте огірки в каструлю і обжарюйте ще 5 хвилин.

4.Потім додайте нарізані помідори та каперси і знову обжарюйте 5 хвилин.

5.Тим часом перебийте у блендері томати та додайте їх до м’яса й залиште тушкуватися 10 хвилин.

6.Наріжте ковбаски, картоплю та перець кубиками, додайте в каструлю, тушкуйте ще 5 хв, а після – залийте кип’яченою водою. Готуйте 20 хвилин на великому вогні під закритою кришкою.

7.Після приготування посоліть та поперчіть страву за смаком, додайте зелень за бажанням.

Смачного!

Читать по теме  2 простых способа приготовить тирамису