Простий рецепт м’ясної збірної солярки

0
7

Вам знадобиться:

● телятина – 1,5 кг
● копчена грудинка – 300 г
● 3 сорти ковбасок та сосисок – по 200 г
солені огірки – 5 шт.
● каперси – 1 ст. л.
● картопля – 2-3 шт.
● консервовані томати – 1 банка
● помідори — 4 шт.
● червоний перець – 1 шт.
● цибуля – 1 шт.
● часник – 2 шт.
● зелень
● сіль та перець
● оливкове масло

Спосіб приготування:

1.Спочатку необхідно порізати телятину невеличкими шматочки, а копчену грудинку на маленькі кубики.

2.Після цього візьміть каструлю, покладіть у неї м’ясо та обсмажте його до рум’янця, додайте порізану цибулю та часник.

3.Поки часник із цибулею обсмажуються, візьміть огірки й наріжте їх кубиками, додайте огірки в каструлю і обжарюйте ще 5 хвилин.

4.Потім додайте нарізані помідори та каперси і знову обжарюйте 5 хвилин.

5.Тим часом перебийте у блендері томати та додайте їх до м’яса й залиште тушкуватися 10 хвилин.

6.Наріжте ковбаски, картоплю та перець кубиками, додайте в каструлю, тушкуйте ще 5 хв, а після – залийте кип’яченою водою. Готуйте 20 хвилин на великому вогні під закритою кришкою.

7.Після приготування посоліть та поперчіть страву за смаком, додайте зелень за бажанням.

Смачного!

Читать по теме
Какая положена помощь при рождении ребенка